maanantai 14. maaliskuuta 2011

SM-sarjaturnaus Lempäälässä 13.3.2011

Monsterit olivat saaneet pitkästä aikaa harjoitella useamman viikon niin, että kaikki joukkueen jäsenet olivat reeneissä paikalla. Ja se näkyi tärkeässä SM-runkosarjan viimeisessä kotiturnauksessa. Panoksena oli pääsy SM-välieriin, esteenä 4 tasaista vierasjoukkuetta. Ennen turnausta olimme sarjassa toiseksi viimeisinä. Kolme voittoa tarvittaisiin välieräpaikan varmistamiseen.
Ensimmäisenä vastaan asteli Pielaveden Sampo, jolle hävisimme Pielavedellä 2-0. Nyt Sampoa vastaan asteli itseluottamusta uhkuvat Monsterit, jotka esittivätkin kauden parasta peliään. Luu kurkkuun Sammolle ja voitto kotiin 2-0!
Seuraava vastus Kurikan Ryhti kaatui jo Pielavedellä 2-1, mutta nyt muutaman tervehtyneen pelaajattaren voimin Kurikka pisti kynsin hampain vastaan, olihan heilläkin välieräpaikka kiikunkaakun. Monsterit aloittivat hiukan edellisestä voitosta huumaantuneena ja hieman takellellen, mutta vakuuttavasti 2-0 voittoon.
Evästauon jälkeen verkon toiselle puolelle vastaan asteli hyvin liikkuva Suonenjoen Vasama jolta puuttui matkasta 3 pelaajaa. Suonenjoelle kärsimme SM-sarjan ensimmäisen ja katkeran niukan 2-1 tappion Kuusamossa. Nyt otettiin komeasti revanssi ja pisteet kotiin 2-0. Valmentaja jo aneli yhdessä kohdassa rauhoittavia :o) Vastustajan valmennus oli sitä mieltä, että tuomari veti pari tärkeää pistettä kotiinpäin, siitä jäi hiukan ikävä mieli. Meillä kun ei niin ole ikinä tavattu toimia. Tosiasiassa kotiinpäin veti aivan upeasti kannustanut yleisö!
Välieräpaikka oli nyt jo varmistettu, aivan selvää ei vielä ollut lopullinen sijoitus. Kakkospaikan olisi varmistanut erävoitto viimeiseltä vastustajalta Kuusamon Pallokarhuilta. Kuusamossa PaKa nöyryytti nuoria Monstereita nuijimalla meidät maanrakoon pahoilla syötöillään, joten nyt kun päästiin oikeasti pelaamaan taisivat Karhut ällistyä! Ensimmäisessä erässä oma vastaanotto ei käynnistynyt ja virheitä tuli liikaa erävoitosta kamppaillaksemme, mutta kovia olivat vastustajan syötötkin. Erä PaKa:lle 25-20.
Toiseen erään Monsterilauma heräsi taisteluun yleisön hurjan kannustuksen siivittämänä ja lähellä se erävoitto olikin. Erä PaKa:lle todella tiukan väännön jälkeen 27-25.

Tytöt esittivät laajalla rintamalla loistavaa lentopalloa ja kokosivat itsensä moneen otteeseen tukalasta takaa-ajo asemasta erävoittoon. Kerrassaan upea turnaus - kiitos pelaajille, vastustajille, kannustajille, kahvion pitäjille, leipureille, kirjureille sekä isille jotka auttoivat kenttien pystyttämisessä sekä purkamisessa!
Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan edessä oleviin koviin välieräkamppailuihin.