maanantai 28. tammikuuta 2013

B-tyttöjen 3.pooli Maskussa 26.1.

B-tyttöjen SM-sarjan kolmas turnaus jatkui osaltamme B-poolissa. Vielä edellisenä iltana lähdössä oli neljä pelaajaa joista heistäkin kolme samalla viikolla sairastellutta. Onneksi kaksi saatiin yön aikana tarpeeksi terveeksi jotta pelaamaan päästiin.

Ensimmäinen vastut tutut oranssipaidat Raisiosta. Oma peli ei auennut ja taistella jaksettiin ainoastaan erien alut, virheiden määrä oli karmaisevaa. Jalat oli puolustuksessa liian usein naulittu lattiaan ja helppoja pallojakin jäi ottamatta.

Naapuria Ylöjärven Ryhti vastaan peli jo alkoi ajoittain tällä kokoonpanolla kulkea, mutta vielä ei yritys voittoon asti riittänyt. Syöttövirheiden määrä oli jo naurettavan puolella, jos yksi saatiin kenttään oli toinen varmasti jossakin muualla. Ja vieläkin kenttään upposi niitä puolustuspalloja joilla vastustajalle annettiin ilmaiseksi pisteitä.

Lepovuoro ja viimeinen vastus ystävämme ja emäntämme Maskusta. Oma peli kulki, syötöt pysyivät ruudussa, hyökkäys pelitti ja puolustuksessa haettiin palloja, ei se voitto sen kummenpaa konseptia vaadi.

Kiva oli saada Onsku täysillä takaisin tositoimiin pitkän sairastelun jälkeen. Toivotaan että loputkin tervehtyvät pikaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti