lauantai 6. marraskuuta 2010

C:n puolivälieräturnaus Vilppula 6.11.2010

Lounais-Suomen AM-sarjan lohkovoittajat kohtasivat puolivälieräturnauksessa Vilppulassa. Päivä alkoi suht selkeällä 2 - 0 voitolla Vilppulan Tähdestä. Vastustajan rivistö huiteli 180+cm tienoilla, mutta pelillisesti joukkue ei vielä ollut Monstereiden tasoista porukkaa.
Seuraavaksi vastaan asteli jo arkkiviholliseksi (leikkimielellä) muodostunut Ylöjärven Ryhti jonka voittamisesta on kasvanut pienoinen peikko. Oman tasoisella pelillä tuo peikko olisi tosin tänään kaatunut. Nyt kaaduimme me 2 - 0, vaikka ensimmäistä erää taisimme johtaakkin jo 17 - 10. Kovilla syötöillä saimme Ryhdin hyvän ykköshyökkäyksen käytännössä eliminoitua. Usko omaan osaamiseen ei vain aivan riittänyt ja omilla virheillä annettiin voitto vastustajalle. Eli henkimaailman hommia :o(
Lohko kakkosten välisessä ottelussa vastaan asteli Loimun Apassit. Tasainen ja taitava joukkue, jonka kanssa "löntystimme" kaksi erää 17 - 25. Tässäkin ottelussa tulos olisi voinut olla täysin toisenlainen jos usko omiin taitoihin olisi säilynyt ja peli pysynyt pirteänä. Naamat olivat yhdellä jos toisella lievästi enemmän nuivaantuneen kuin taistelutahdon puolella, tämä todettiin myös katsomossa. Tauti on tarttuva joten siitä pitää päästä eroon.
Päivän opetus: voittoa ei kukaan koskaan lahjoita,se pitää itse haluta ottaa.
Kovasti kaikki valmentajat vuorotellen kävivät tyttöjen liikkumista kehumassa vaikka oman valmennusjohdon mielestä kehut eivät kahden viimeisen pelin osalta paikkaansa pitäneetkään. Oi kun tietäisivät mihin me Monsterit niin halutessamme jo pystymme.
Nyt pitää jaksaa harjoitella tiukasti ja ahkerasti, sekä rakentaa uskoa itseensä. Missään nimessä pyyhettä ei henkisesti kenenkään pidä heittää kehään. Vastustajat olivat järjestäin varmasti tämän hetken C-tyttöjen Suomen parhaimmistoa joten kenelle tahansa joukkueille emme hävinneet. On kaikkien kehitykselle hyvä juttu, että saamme omalla alueella pelata tiukkoja ja tasokkaita otteluita.
Välieräturnaus pelataan Lempäälässä 21.11. ja vastassa on vain hyviä joukkueita, joten finaali- ja SM-sarjapaikasta saadaan pelata tosissaan. Kaikki ahkerasti salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti