perjantai 29. lokakuuta 2010

Mouhijärvi - LeKi 29.10.2010

Ulkoapäin varsin pienen oloinen koulun sali osoittautui uuden karheaksi, tilavaksi ja valoisimmaksi saliksi missä ikinä olemme pelanneet. Vastassa oli 40 - 67v. sarjajyrät jotka noukkivat kokemuksella palloja ja löivät antaumuksella voiton itselleen 3 - 0. Joidenkin mammojen syötöt olivat sitä luokkaa, että itsekkin olisin ollut helisemässä. MIkä hienointa meidän kannaltamme, mammat pitivät kovan tasonsa vaikka meidän taso välillä heittelehtikin. Suuri kiitos siitä heille!
Tämän kaiken huomioon ottaen tytöt pelasivat hienosti, kunhan tokenivat ensimmäisen erän jälkeisestä shokista. Naamat olivat kuin kalkkilaivan merimiehillä, mutta hienosti parannettiin omaa peliä jatkuvasti loppuun asti. Katsojien riemuksi otettiin vielä kunnon loppukirikin. Tämä kokemus on juurikin sitä mitä naisten sarjasta lähdettiin hakemaan!
Tuomari sekä vastustaja antoivat pelin jälkeen positiivista palautetta. Tuomarin mielestä pelin tulos ei heijastanut pelin tasoa ja vastustaja oli kokemuksen tuomalla havaintokyvyllä sitä mieltä, että tytöt liikkuvat hienosti ja porukasta tulee todella hyvä. Oma valmennusporras oli tietenkin sitä mieltä, että liike ei ollut lähelläkään sitä mihin pystytään joten totuus löytynee siitä välistä.
Näiden kommenttien saattelema on hyvä jatkaa matkaa eteen- ja ylöspäin - koska meidän porukka on todella hyvällä tiellä ja on hienoa, että saavat siitä tunnustusta :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti