perjantai 15. lokakuuta 2010

Ensimmäinen naisten peli takana

Nyt on sitten jännitetty ensimmäinen naisten peli, kävimme hakemassa kolmen erän verran kokemusta Olkahisissa SUPI-volley:tä vastaan. Pisteitä napsimme kivasti ja enemmänkin olisi omalla normaalilla pelillä saanut ellei olisi kaikkia niin kovasti jännittänyt, valmentajat tietysti mukaan lukien :o) Jopa pelipaikatkin olivat harvinaisen usein sekaisin, onneksi tuomari hiukan sääli eikä jokaista pois viheltänyt. Muutaman seuraavan pelin jälkeen ei enää tarvitse ujostella kun kaikki on tuttua ja peliä uskalletaan pelatakkin.
Sali oli matalin missä tytöt ovat ikinä pelanneet. Alussa pallo useaan otteeseen kattopalkkeihin kilahtelikin, mutta ihailtavan äkkiä nuoret neidit sopeuttivat tekniikkansa olosuhteisiin.
Yläkauttasyöttöjen vastaanotto oli varmasti se isoin uusia asia johon tänään totuttelimme ja hyvä niin, näistä peleistä on siten rutkasti hyötyä kevät kaudella omassa sarjassa kun ylä-aloitus sielläkin sallitaan.
Hyvä Monsterit! Vaati uskallusta astua kentälle kokeneita naisia vastaan ja enemmän kuin hienosti tuli debyytti mielestäni hoidettua. Rohkeasti vain seuraaviin koitoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti