sunnuntai 24. lokakuuta 2010

C AM-runkosarjan viimeinen turnaus Hakkarissa 24.10.2010

Päivä alkoi DJ Venskun kokoaman musiikin siivittämä hienosti. Ensimmäinen vastustaja A-volley oli saanut lisää pelaajia rivistöönsä sitten viime turnauksen, mutta se ei auttanut Monstereita vastaan. Selvä 2-0 voitto vaikkakin hiukan uneliaan oloisesti. Pikkuisen oli kaikki osa-alueet hakusessa ja valmentaja paasasi keskittymään tiukemmin tekemiseen jo seuraavakin koitosta silmällä pitäen.
Toisessa pelissä verkon toiselle puolelle asteli TTV 1, jonka kanssa kisasimme tasaiset erät viimeksi Hämeenlinnassa. TTV vei erää hienojen puollustuspallojen siivittämänä ja lopulta Monstereiden upeasta loppukiristä huolimatta otti ensimmäisen erän itselleen 25-23. Toisessa erässä ei TTV enää pystynyt pitämään palettiaan kasassa kun taas Monsterit pistivät vaihteen silmään ja esittivät omaa tasokasta peliään vieden erän selvästi 25 - 17. Vastustajan riitapukarit saivat jälleen vettä myllyyn ja kolmas erä selvääkin selvemmin Monstereille 15 -1, TTV:stä tehtiin muhennosta. Passit kulkivat todella hienosti ja keskeltäkin uskallettiin pelata nopeaa hyökkäystä. Olipahan taas hienoa katsottavaa.
Viimeiseen peliin TTV 2:sta vastaan (joka oli saanut myös useamman lisävahvistuksen sitten viime näkemän) ei into enää riittänyt, mutta onnittelut tytöille siitä että taas osattiin ja varsinkin jaksettiin voittaa se rumakin peli selvästi 2 -0.
Runkosarjan lohkovoitto siis Lempäälään selvin numeroin, hieno saavutus näin ensimmäisenä C:n vuonna. Seuraavaksi katseet puolivälieräturnaukseen jossa kohtaamme kaksi kovaa vastustajaa Vilppulan Tähden ja Ylöjärven Ryhdin, molemmat yhtä selvästi kuin Monsters lohkojensa voittajia. Molemmat joukkueet ovat enemmän kuin löytävissä kunhan oma peli kulkee ja uskalletaan pelata monipuolisesti. GO MONSTERS!