torstai 8. joulukuuta 2011

C-tytöt AM-finaali Lempäälä 4.12.2011

Kiitos kaikille turnauksen järjestelyihin osallistuneille sekä tietysti paikalla olleille joukkueille. Päivä oli raskas, mutta kaikki sujui jouhevasti ja hyvässä hengessä ja mikä parasta näimme paljon laadukkaita C-ikäisten otteluita.


Lempäälän Kisan vielä hiukan vajaalukuinen joukkue selvisi päiväurakastaan hiukan vaihtelevalla menestyksellä. Peli kulki välillä hyvin, välillä hiukan huonommin. Pakottamattomiin virheisiin sorruttiin liikaa ja annettiin monessa ottelussa se ratkaiseva etulyöntiasema vastustajalle.

Alkusarjan otteluissa koettiin niukka tappio Vilppulan Tähdelle ja Ylöjärven Ryhdille, Oriveden Ponnistuksen nuori porukka sitten voitettiin selvästi. Puolivälierässä vastaan tuli Euran Raiku, euralaisilla ei peli kulkenut ja LeKi eteni välieriin. Välierässä vastaan tuli jälleen Ylöjärven Ryhti, joka vei ottelun 2-0. LeKi:n joukosta ei edelleenkään ilmoittautunut ketään ratkaisijan rooliin.

Päivä päättyi pronssiotteluun Salon Viestiä vastaan, eikä latausta ja energiaa peliin enää löytynyt. Pronssi Saloon selvin luvuin. Vielä ensi viikonlopulla B:n SM-sarjakarsinta ja sitten koittaa joululoma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti