maanantai 28. marraskuuta 2011

B AM-välierä 27.11.2011

Loukkaantumisten, leiritysten ja muiden menojen vuoksi Ylöjärvelle saatiin koottua juuri ja juuri kuusi pelaajaa ja yksi valmentaja taistelemaan B-tyttöjen AM-finaalipaikasta.

Päivä lähti heikosti käyntiin murskatappiolla isäntiä Ylöjärven Ryhtiä vastaan ja jatkui pääosin mollivoittoisena. Tappiot koettiin lisäksi Vesilahden Visalle sekä Euran Raikulle. Suoritukset tehtiin pääasiassa kuin hidastetussa filmissä eikä ratkaisijoita löytynyt, liikaa murehdittiin poissaolevia sen sijaan että oltaisiin oltu itse valmiina astumaan esiin. Toki osa joutui pelaamaan itselleen vieraalla tontilla ja sellaisen vieruskaverin vieressä johon ei ole tottunut, mutta perusyksilösuoritusten hallinta ei tälläkään sitten millään selity.

Kertakaikkinen valitettava rimanalitus joka osa-alueella pahaan aikaan, josta voi vain ottaa opiksi ja jatkaa fiksummin. Kentällä kun on aina kuusi pelaajaa ja jokaisen panosta tarvitaan joka pelissä. Nyt on viikko aikaa 'herätä' todellisuuteen ennen C-tyttöjen AM-finaalia; osaamisesta, kunnosta tai voimasta tämä suoritustaso ei ole kiinni. Jokainen piste pitää haluta voittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti