maanantai 14. marraskuuta 2011

B AM-puolivälierä Lempäälässä 13.11.2011

Isänpäivää vietettiin urheilullisissa merkeissä Sääksjärven liikuntahallilla kun viisi B-ikäisten joukkuetta kohtasivat toisensa aluemestaruussarjan puolivälieräturnauksessa. Kahdelle parhaalle oli jaossa pääsylippu välieriin.

LeKi:n ensimmäinen vastus oli meille entuudestaan tuntematon Maskun Kataja. Peli alkoi hitaasti, muta hienosti tytöt jaksoivat vääntää pelin käyntiin. Toinen erä sai lentävän lähdön hienolla syöttöputkella ja peli lopulta vakuuttavasti LeKi:lle 2-0.
Toinen ottelumme heti perän oli niinikään uutta tuttavuutta VG-62:sta vastaan. Peli lähti jälleen hienosti käyntiin upealla syöttöputkella ja erinomaisella liikkeellä. Peli pyöri taas upeasti! Olipa sitä kiva katsella. Muuten hienon kokonaisuuden rikkoi muutama repsahdus ja helpot virheet jolloin vastaanottokin alkoi hieman tökkiä. Ottelu kuitenkin selvästi LeKi:lle 2-0.

Kolmas ottelu naapurikuntalaisia A-Volley 2:sta vastaan sujui suuremmitta ongelmitta ja ottelu LeKi:lle 2-0.Hiukan tarkkuus ajoittain herpaantui ja sen ylläpitämistä kannattaakin harjoitella.

Tauon jälkeen viimeisenä vastaan asteli Salon Viesti Vamos, heitäkään emme entuudestaan tunteneet ja kävimme taistoon lohkomestaruudesta. Liiat virheet vastaanotossa ensimmäisessä erässä auttoivat vastustajat ensimmäisen erän voittoon. Toisessa erässä saimme oman vastaanoton ruotuun, omat syöttövirheet pidettyä minimissä ja puollustus kaivoi taas pallot peliin. Erävoitto LeKi:lle. Kolmas erä pääsi hyvin vauhtiin hyvillä syötöillä, puollustus pelasi taas kuten sen pitää ja hyökkäysvirheet saatiin pidettyä kurissa. Näillä eväillä kolmas erä LeKi:lle.

Peli alkoi taas jo näyttää hyvältä ja siitä loisti läpi se hyvä asenne jolla joukkue on tehnyt töitä salilla viimeisen viikon. Katsomostakin todettiin, että onko tämä ollenkaan sama porukka joka oli EuRa:ssa viime viikonloppuna. Onhan se, nyt pelasimme taas joukkueena ja sitä liikkuvaa peliä mitä parhaimmillaan osaamme. Nyt katseet kohti ensi viikonloppua ja C-tyttöjen välieräturnausta joka niinikään pelataan Sääksjärvellä ensi lauantaina. Tervetuloa kaikki kannustamaan!