sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Harjoitusturnaus 22.9.2012

Harjoitusturnaukseemme saimme vieraiksi Kaunasin 96- ja 97-ikäiset tytöt, KaLe:n Tampereelta ja A-Volleyn Viialassa. Turnauspäivä oli pitkä, mutta saimme kaikki hyvää harjoitusta tulevaa kautta ajatellen.

LeKi:n aloitus näytti synkältä jo edellisenä päivänä kun omia tyttöjä oli pelikuntoisena tulossa paikalle ainoastaan neljä. Saimme kuitenkin pikahälyytyksellä paikalla kaksi rohkeaa -98 pelaajaa. Ensimmäinen ottelu A-Volley:ta vastaan meni pelipaikkoja ihmetellessä, tästä ottelusta kuitenkin päivän ainoa voitto.

Toisena vastuksena Kaunasin ykkösporukka ja epäonnemme jatkui. Linda joka on juuri päässyt reenaamaan toivuttuaan olkapääleikkauksesta venäytti nilkkansa ja heti perään -98 vahvistus Tiia venäytti polvensa. Loukkaantuneilta riivittiin pelivaatteet ja kengät ja flunssasta toipuva kentälle vastustajan suostumuksella pelaamaan 'staattista' vitospaikkaa. Toiseen erään saimme epätavalliseen tilanteeseen sen verran tolkkua että pääsimme jo peliin kiinni. Tappio kuitenkin 2-0.


KaLe:a uudistunutta porukkaa vastaan saimme yhden oman reissusta takaisin ja -99 vahvistuksen joten saimme ainakin potilaat pois kentältä. Tappio 2-1 ja paljon muistutusta perusasioista.

Viimeinen vastus oli Kaunasin -97 joukkue. Ajoittain hyvää peliä, ajoittain liian alkeellisia virheitä. Paljon on sarkaa ennen kauden alkua - joka alkaa jo viikon päästä sunnuntaina :o)

Positiivista oli päivän kiva henki, kiitos kaikille vieraille sekä se miten meidän tytöt ottivat nuoremmat suojiinsa ja ennenkaikkea se rohkeus millä nuoremmat uskalsivat hypätä mukaan peliin ilman sen kummempia valmistautumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti