sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kauden ensimmäiset harjoitusottelut 16.9.2012

Saimme Sääksjärvelle vieraiksi Lounais-Suomen C-tyttöjen aluejoukkueet sparrattavaksi ensi viikonlopun alueiden välisiä SM-kisoja varten, sekä ystävämme Ylöjärven Ryhdin.

Omat rivimme ovat hiukan harvalukuiset vaikka vasta ensimmäistä harjoitusottelua pelaammekin. Toivottavasti porukka tervehtyy ennen kauden alkua. Mukana olleet saivat kuitenkin hyvää harjoitusta tulevia koitoksia silmällä pitäen.

Ensimmäinen vastustaja oli Lounaisen alueen ykkösjoukkue jonka komennossa ottelua lähdettiinkiin pelaamaan LeKi:n koneiston vielä yskähdellessä kesähuuruja. Erälukemien 2-1 edestä saatiin kampea käännettyä. Ja hyviä pilkahduksia olikin nähtävissä vaikka kenttäliikkuminen olikin vielä hienoisen jähmeää.

Toinen vastustaja Lounaisen kakkosjoukkue antoi hyvän vastuksen kahden erän verran.

Viimeisessä ottelussa Ryhtiä vastaan vapautimme syötön ja vastaanoton joten pääsimme pelaamaan ikäistemme säännöillä. LeKi vei ensimmäisen tiukan erä, toiseen erään sekoitimme melkeimpä jokaisen peliroolin ja tulos oli sen mukainen. Onneksi tässä kohtaa kautta rajuja kokeiluita voi vielä huoletta suorittaa :o) Kolmannessä erässä emme sitten enää päässeet kelkkaan laisinkaan ja ottelu Ryhdille 2-1.

Kaiken kaikkiaan kelpo aloitus pitkän pelittömän jakson jälkeen, tästä on hyvä jatkaa valmistautumista. Tervetuloa seuraamaan harjoitusturnaustamme ensi viikonloppuna Hakkariin!