maanantai 12. marraskuuta 2012

B-tyttöjen puolivälierä

A-poolin puolivälieräturnaus oli onneksi niinkin lähellä kuin Tampereella, joten kovin pitkää matkaa ei aamusta tarvinnut autossa kökkiä. Päivä alkoi hienosti yhteisellä hetkellä kajareiden tärähdellessä basson voimasta. Näinhän nämä turnaupäivät pitäisi aina startata!

Päivän ensimmäinen vastus oli emäntäjoukkue KaLe. Molempien erien alut edettiin tasaisesti kunnes KaLe karkasi pääasiassa lahjoitettujen omien virheiden ansiosta. Positiivisesti ajatellen josko ne kaikki nyt sitten käytettiin kerralla tililtä pyörimästä.

Seuraava vastus kovasti tuttu Ylöjärven Ryhdin porukka. Ensimmäinen erä meille, toinen Ryhdille ja kolmas selvin luvuin meille.

Viimein vastus tutut oranssipaidat Raisiosta. Apasseilla takana lievästi tunteikas ottelu KaLe:a vastaan ja meillä edessä 'pakkovoitto' tai ainakin erä voitto jotta voisimme lunastaa finaalilipun jo tässä vaiheessa. Hienoa taistelua, hyviä puolustuspalloja ja varsinkin vastaanoton ei ainoastaan virheettömyys vaan loistavien suoritusten määrä antoi eväät monipuoliselle ja tehokkaalle hyökkäykselle. Ottelu Lekille 2-1.

Otteluiden välillä aulan pienessä tilassa toimi rautaisella ja ammattimaisella otteella vedetty aerobic-studio.