lauantai 23. helmikuuta 2013

B SM B-pooli Maskussa 23.2.2013

Ja taaaaaas Maskuun, mutta mikäs mukavien ihmisten luona on kyläillessä. Matkaan jälleen ainoastaan seitsemällä pelaajalla ja SM-sarja debyyttiä hoitelemaan uusi -99 keskari. Joka hoiti tehtävänsä mukisematta kuten sovittiin ja erinomaisin arvosanoin vaikka kovasti jännitti! Kiitos kun lähdit meitä pelastamaan.

Muutos on pysyvää. Lienee meidän vahvuus näin kauden edetessä se, että olemme pelanneet jokaisen turnauksen eri koostumuksella ja yhteisiä reenejä joissa kaikki olisivat paikalla on plakkarissa YKSI marraskuulta. Olemme tottuneet ratkaisemaan ongelmia, jos ei ole keskaria pelaa siinä sitten mukisematta joku muu. Tähän peilaten surkuttelut siitä, että yksi pelaaja nyt puuttuu tai viime viikolla ei kaikki olleet joka reeneissä eivät myötätuntoa täällä juuri nyt herätä :o)

Ensimmäinen vastus meille tuntematon Espoo Lentis. Espoo lähti vahvasti molempien erien alussa ikäänkuin karkuun, kunnes meidän kenttä heräsi taistoon. Todella kovalla syöttöpelillä ja hienolla puolustupelillä pidimme vastustajan hyökkäysarsenaalin kurissa ja kädet sidoksissa. Hienoja palloja esitettiin puolin ja toisin. Ottelu suht selkeästi LeKi:lle 2-0.

Toinen vastus heti perään tutut naamat Raisiosta. Apassit tänään hieman vajavaisina ja tiukkaan kuusikkoon tottunut porukka ei pärjännyt hyvällä pelipäällä olevalle LeKi-laumalla ja edelleen syöttöpelin kulkiessa tästäkin 2-0 voitto plakkariin.

Espoon voitettua Apassit tiukassa jännitysnäytelmässä oli nousu A-pooliin varmistunut. Viimeinen vastus emännät Maskusta, voitimme myös 2-0, hiukan keskittyminen jo pitkän päivän päätteeksi välillä meinasi herpaanutua. Hieno ja ennenkaikkea varma esitys nuorilta tytöiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti