lauantai 9. helmikuuta 2013

B SM pooli 3 Sääksjärvellä 9.2.2013

Saimme järjestettäväksi B-poolin turnauksen, vieraina KaLe, Vihti sekä EuRa 97. LeKi:n kone käynnistyi täydellä höyryllä ja veimme ensimmäisen erän KaLe:a vastaan näytöstyyliin vastustajan käsien ollessa sidotut kovan syöttöpelin edessä. Toisessa erässä roolit vaihtuivat ja erä selvästi KaLe:lle. Kolmas erä tiukkaa taistelua, meiltä hiukan liikaa virheitä ja voitto KaLe:lle.

Toinen peli Vihtiä vastaan ei ollut ruusuilla tanssimista, mutta se hoidettiin kotiin 2-1.

Viimeinen vastus Euran Raiku, ensimmäinen erä tiukkaa vääntöä ja viime metreillä muutama hölmö oma nukahdus ja erä EuRa:lle 27-25. Toinen erä niinikään hyvää peliä, EuRa kuitenkin parempi 25-21.

Hyviä väläytyksiä ja kunhan ne omat virheet varsinkin taas siellä syöttöruudussa saadaan kuriin niin nämä tasaiset ottelut alkavat kääntymään kotiinpäin.