torstai 30. tammikuuta 2014

B-tyttöjen A pooli Eurassa 25.1.2014

Oman sarjan turnuaksen käynnistyivät tälle vuodelle tutussa Sorkkisten liikuntahallissa Eurassa 25.1. Joukkueemme koostumus oli yllätys varmasti kaikille tutuille vastustajille, loukkaantumisia ja muita menoja oli sen verran että juuri saimme seitsemän tolpillaan pysyvää pelaajaa turnaukseen.

Emäntiä Euran Raikua haastoimme tiukasti ensimmäiset kaksi erää, kumarrus omille pelaajille siitä, että kaikki itselleen uuden roolin saaneet ottivat haasteen hienosti vastaan! Ottelu Euralle 2-1.


Tuttua Loimua vastaan eivät jälleen hiukan sekoitetut roolit auttaneet, emme saaneet tarvittavia tehoja irti ja peli Loimulle 2-0. Kohtaamme Loimun kanssa uudelleen muutaman viikon päästä Lempäälässä ja voimme luvata kyydin olevan hiukan erilaista - eli paree Reenata Raisiossa :o)

Viimeinen ottelu olikin sitten kannaltamme jo täysin merkityksetön ja vaihdoimme taas hiukan seitsikon rooleja. Salo oli peruspelillä meitä huomattavasti tänään vahvempi. Toivottavasti pääsemme kevään aikana vielä vastakkain niin että meillä on kaikki ruodussa. Kaksi edellistä vuotta on joulun jälkeinen aika ollut sävytetty lukuisilla loukkaantumisilla ja sairasteluilla, eikä tämä vuosi valitettavasti tunnu olevan edellisiä parempi :o(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti