keskiviikko 15. tammikuuta 2014

D-pooli 11.1.2014 Vilppula

Uusi vuosi käynnistyi A-tyttöjen turnauksella Vilppulassa. Kerrankin 'lyhyt' turnausmatka! Ensimmäinen ottelu hyisessä hallissa Jyväslentistä vastaan. Ensimmäinen erä meni nukkuessa ja Jylen komennossa, toisessa erässä saimme pelin syrjästä kiinni ja hävisimme erän 25-23 muutaman todella karkean tuomarivirheen saattelemana.

Toinen ottelu Joensuun Jujua vastaan sai myöskin mausteita useasta järisyttävästä tuomarivirheestä juuri ratkaisevilla hetkillä, jotka maksoivat meille erävoiton ja näin mahdollisesti otteluvoiton. Hienoja suorituksia puolin ja toisin, hyvä-vauhtinen ottelu.

Viimeisessä pelissä vastassa emännät Vilppulan Tähti Roosalla Raision AM-kisoista vahvistuneina. Meille tuli takaisku älkulämmittelyssä kun Tiia-Maria väänsi nilkkansa omatoimisesti. Hienosti loppuporukka paikkasi ja voittajasta ei ollut epäselvää. Syöttöpeli oli painavaa ja tahto pysyä D-poolissa vahvempi kuin vastustajalla.