keskiviikko 8. helmikuuta 2012

B SM-runkosarjan ensimmäinen turnaus Kangasala

Lauantaina 28.1. matkasimme B-tyttöjen ensimmäiseen SM-sarjan runkosarjan turnaukseen Kangasalalle vielä hiukan puolirammalla ja toipilaita täynnä olevalla joukkueella. Pahimmat sairastapaukset jäivät kotiin parantelemaan vointiaan.

Ensimmäinen ottelu emäntiä LP Kangasalaa lähti käyntiin takkuisesti, lämmittely jäi vähiin. Tästä taas opetus olla rivakasti salissa ennen pelien alkua. Tytöt kuitenkin tsemppasivat hienosti, varsinkin kun käytössä oli vielä uusi pelijärjestys ja tapa. Voitto 2-1. Toivotaan että puolikuntoiset jaksavat päivän loppuun asti. Erityisen hienoa oli, että peli-ilo pilkahti taas esiin ja vastuunkantajia oli laajalla rintamalla.


Toinen ottelu Nurmon Jymyä vastaan ei sitten ihan sujunut samalla sabluunalla. Peli ei kuitenkaan ollut huonoa, teimme vain liikaa omia virheitä varsinkin syöttöruudussa ja vastaanotossa. Näillä virheillä suorastaan lahjoitimme erät Nurmolle.



Päivän viimeinen vastus oli kova Ylöjärven Ryhdin joukkue. Vanha peikko henkisellä puolella nosti päätään ja pelihalut jäivät pukukoppiin. Voitto selkeästi Ryhdille. Kaiken kaikkiaan kiva päivä, peli kulki ajoittain taas kivasti. Vielä kun saadaan omat suoritukset kuosiin syötössä ja vastaaotossa, että päästään pelaamaan palloista pisteitä.


Blogikirjoittaminen hiukan takkuilee, syystä että valmentajan perheeseen saatiin lisäystä 8.1. ja nuori herra pitää vanhan äidin kiireisenä. Sali on hyvä paikka kasvaa, joskus pitää tankata vaikka kesken ottelunkin :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti