keskiviikko 8. helmikuuta 2012

C SM-runkosarjan toinen turnaus Säkylässä

C-tyttöjen SM-runkosarjan toinen turnaus pelattiin Euran järjestämänä Säkylässä 5.2. Matkaan lähdettiin hyvissä ajoin ja saimme valmistautua ensimmäiseen peliin Nurmon Jymyä vastaan kunnon pakkasreippailulla, eväillä ja hyvällä alkulämmittelyllä. Koko viikon jännäsimme montako pelaajaa saadaan kasaan, seitsemän sentään lähti matkaan. Johan siinä oli jopa yksi ylimääräinen :o)

Ensimmäinen erä Nurmoa vastaan alkoi Nurmon kannalta tylysti, Venla takoi kolmentoista syötön putken joista jopa seitsemän ässää! Koska lentopallossa tällä tasolla näin käy - ei koskaan! Ensimmäinen erä suvereenisti Lekille. Toiseen erään heräsi Nurmon tytöt ja käytännössä taas lahjoitimme vastustajalle voiton omilla virheillä syöttöruudussa ja vastaanotossa, kahdeksan suoraa pistettä vastustajalle. Eli kolmasosa erästä! Ei niin voi voittaa. Nurmo vei vielä kolmannekin erän ja vaikka kolmas erä pelataan viiteentoista pisteeseen lahjoitimme seitsemän suoraa syöttö- ja vastaanottopistettä!

Tämä tauti jatkui koko päivän. Hävisimme sekä Ylihärmän Junkkareille, että Euran Raikulle pääsääntöisesti syöttöruudussa. Käsittämätöntä, varsinkin kun itse tiedämme kuinka paljon tätä on harjoiteltu. Pelillisesti uskallan väittää, että pärjäämme kaikille. Mutta ensin pitäisi päästä pelaamaan niitä palloja... Ensi viikon harjoitusohjelma on siis ainakin jo tiedossa.

Päivä päättyi 2-1 voittoon Raision Mini Loimusta. Hienosti tytöt jaksoivat hoitaa sitten puuduttavan homman loppujen lopuksi kotiin.