maanantai 15. lokakuuta 2012

B AM-turnaus 14.10.2012

Ensimmäinen B-tyttöjen AM-sarjan turnaus saatiin pelattua osaltamme vasta tänä viikonloppuna, toisaalta harmillisesti kun viime sunnuntain naisten pelissä menetimme toisen keskarimme - näille ei tänä vuonna näy loppua :o(

MUTTA onneksemme seurastamme löytyy rohkeita omia kasvatteja jotka ovat valmiita vastaanottamaan haasteita muutaman tunnin varoitusajalla! Saimme mukaamme jo neljännen C-tytön, Miljan, joka kuvia kumartelematta astui vaativiin saappaisiin ilman reenin reeniä.

Ensimmäinen vastustaja oli kovasti vielä Poweristakin uudistunut KaLe. Liekö vielä terveiden kirjoissa olevien konkareidemme ajatukset olleet aamun joukkuekuvauksissa, mutta ensimmäisen erän tiukan 15-15 tilanteen jälkeen repesi vastaanotto ja KaLe meni menojaan erävoittoon. Toiseen erään ei kone käynnistynyt senkään vertaa ja ottelu selkeästi vastustajalle.

VaLePa kärsi niinikään pelaajapulasta ja kuuden pelaajatteren taisteluinto ei tänään riittänyt meitä vastaan, LeKi:lle ottelu 2-0. Hienoa sisäänajoa meidän junnuvahvistuksille ja muutama mojova pateri uudelta keskariltamme joka siis sai kahden minuutin pikapaterikoulutuksen passarimme kanssa salin seinän vieressä ottelutauolla.

SUPI peli tuli selkeästi LeKi:lle 2-0.

Vastaanottavaisten nuorten mielien pelin jälkeinen crash course "How to cover your hitter 101" Muistatteko kolleegat kuinka ihanalta se tuntuu kun kuunnellaan :o)