sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Naisten 2-sarja LeKi - Rientola 21.10.2012

UPEA peli LeKin nuorilta neideiltä Rientolan kokenutta sarjakakkosta vastaan - kerrtakaikkiaan!

Kahden tunnin tiukan väännön jälkeen Rientola kokemuksella niukkaan 3-2 voittoon (29-27, 17-25, 25-22, 24-26, 9-15). Kuka se sellainen kilpaurheilija on ketä ei tappio hurjasti riesoisi moisen iltasavotan jälkeen, mutta valmentaja ei voi olla kovinkaan harmissaan sillä varsinkin ensimmäinen erä oli todella loistavaa peliä ja mikä parasta melkeimpä virheetöntä suorittamista kaikilla osa-alueilla.

Torjuntapeli oli loistavaa, puollustus vielä hienompaa ja syötöt rautaa. Kokemuksen rinnalla kaadumme vielä niihin pieniin ikään kuin näennäisiin, mutta ah niin tärkeisiin yksityiskohtiin mitkä aikuisten sarjoissa ratkaisevat otteluita. Yksi puolihuolimattomasti hoidettu vapaa pallo joka ei nouse passarin näppeihin, unhoitus pelitaktiikassa ja väärä sijoittuminen kentällä, nenän eteen pudonnut puollustuspallo, helppo vapaapallo suoraan vastustajan käsiin jne. Yksi tai useampi tätä coctailia per erä niin tiukat väännöt hävitään auttamattomasti.

Reilut kaksi tuntia ja viisi erää kokeneempina ja aivan varmasti eilisen neljän pelin putken jälkeen raatoina olevat neidit saavat astella rinta rottingilla aamulla taas koulutielle. OLIPAHAN OIKEASTI VIIHDYTTÄVÄ OTTELU :o)