sunnuntai 21. lokakuuta 2012

B AM turnaus Forssassa 20.10.2012

Aamuvarhaisella käännettiin keulat kohti Forssaa ja B-tyttöjen kauden toista turnausta. Meitä odotti neljä kovaa tuttua vastusta perä perään. Mukaan pelastajaksi lähti jälleen joukko innokkaita C-tyttöjä. Luovutusvoitot häämöttäisivät ellei näitä urheilullisia nuoria neitejä seurastamme löytyisi. Aloituspalaverissa kävi ilmi ettemme suinkaan ollut ainoa porukka ketä epäonni on kolhaissut tähän kauden alkuun. Harmillisia juttuja.

Ensimmäinen vastus oli kovaa tuleva Apassit Raisiosta. Ensimmäinen erä meni meiltä hiukan 'ohi', Loimu vei ja emme kerinneet edes vikisemään. Toiseen erään saimme rivit järjestykseen ja pääsimme jo ajoittain viemään, kuitenkin vain ajoittain. Ottelu kuitenkin selkeästi Loimulle 2-0.

Toiseen otteluun astui verkont toiselle puolelle Salon Viestin Chilit, heidät olemme onnistuneet kohtaamaan männä vuosina ainoastaan kahdesti. Tällä kertaa olimme sitkeämpiä ja kolme eräinen ottelu LeKi:lle.

Kolmas vastustaja oli tuttuja vahvistuksia joukkoonsa saanut emäntäjoukkue KoiKu. Ensimmäisen hiukan tiukemman erän jälkeen KoiKu hiukan väsähti ja ottelu selvästi LeKi:lle.

Päivän viimeinen vastus oli kovasti siipirikkoinen Vilppulan Tähti. Kuudella pelaajattarella turnauksen läpi vienyt Tähti ei enää viimeisessä ottelussa syttynyt ja ottelu selvästi LeKi:lle.

Hieno päivä meidän nuorilta B-tytöiltä sekä C-tytöiltä. Hienoja syöttöjä, mutta edelleen ajoittain hiukan liian pitkiä virhesumia. Suunta on tekemisessä kuitenkin huomattavan nousujohteinen ja nuoret ajaneet itsensä nopealla aikataululla sisään porukkaan. Tästä on kiva jatkaa.