sunnuntai 16. lokakuuta 2011

B AM-turnaus Lempäälä

Kauden ensimmäinen B-tyttöjen AM-sarjan turnaus pelattiin Hakkarissa kotoisissa maisemissa. Kotiedusta ei ensimmäisessä ottelussa LP Kangasalaa vastaan ollut tietoakaan kun annoimme vastustajalle ensimmäisessä erässä 8 pistettä astumalla syöttörajalle.. Ihme, että hävisimme ainoastaan 25-20. Ensimmäinen ottelu meni jännittämisen piikkiin ja otteemme olivat kautta linjan pehmeitä. Tappio 2-0, mutta ei murskatappio! Tästä on hyvä jatkaa.

Toisessa ottelussa tuli vastaan vanha tuttu Vilppulan Tähti. Tähän otteluun saimme jo terävimmän kärjen käyttöön ja peliotteet paranivat kokoajan. Komea voitto 2-1.

Kolmas vastustaja oli KaLe, joka oli tänään matkassa kuudella pelaajalla. Saimme pelata laajalla repertuaarilla ja puristettua sitten lopussa 2-1 voiton.


SUPI oli niinikään joutunut matkaan kuuden pelaajan voimin ja paransivat otteitaan päivän edetessä. Taas tiukka matsi, täydet kolme erää harjoitusta ja pisteet kotiin 2-1.

Kaiken kaikkiaan päivässä yllätti se, etteivät ne B-ikäisetkään nyt voittamattomia ja kovinkaan kaukana ole. Toki lohkoja ja joukkueita joita emme ole nähneet on tällä alueella monta. Kykenemme tuottamaan vastustajille runsaasti päänvaivaa tässäkin sarjassa, varsinkin kun saamme ne huonot hetket lyhenemään ja täysin turhat omat virheet eliminoitua. Siksihän täällä ollaan harjoittelemassa, consistency! Kaiken kaikkiaan tuloksellisesti erinomainen aloitus, paljon odotusarvoa parempi. Hyvä tytöt! Ensi viikonloppuna jatkamme C:n sarjaa Ylöjärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti