sunnuntai 30. lokakuuta 2011

B AM-turnaus Vilppula

B-tyttöjen AM-runkosarja pelattiin päätökseen Vilppulassa. Edessä oli neljä peräkkäistä ottelua ilman taukoja. Ensimmäinen vastus oli päivän isäntäjoukkue Vilppulan Tähti jonka kanssa perinteisesti pelaamme kolme erää ottelut kuitenkin päättyen LeKi:n voittoon. Toisin kävi tänään, Tähti vei kolmannen erän LeKi:n tyttöjen ollessa koko ottelun ajan sekaisin milloin mistäkin. Rauhallista ja rentoa otetta ei saatu aikaiseksi missään vaiheessa ja virheitä tehtiin luvattoman paljon, valitettavasti varsinkin omalla syöttövuorolla. Toisen kerran tällä syksyllä opetus siitä, että niin pelataan kun peliin valmistaudutaan. Jospa se menisi perille ilman kolmatta.
Kentän vaihto, pieni välipala ja vastaan lohkojohtaja LP Kangasala. Edellisesti ottelusta hiukan paremmin järjestäytyneinä, vähemmillä syöttövirheillä ja fiksulla torjunnalla kävimme LP:n kaatoon. Nyt kun kaikki pelaajamme olivat kehissä kävi se yllättävänkin helposti, vaikka emme parastamme vieläkään esittäneet. Ensimmäinen erä meni hiukan vielä hätäilyyn ja omilla virheillä annettiin liikaa lahjoja vastustajalle. Toiseen erään vaihdoimme hiukan roolistusta. Tämä yhdistettynä siihen, että vastustaja ei koko pelin aikana reagoinut taktiikkaamme toi meille toisen erän voiton sekä kolmannen erän murskapistein 15-3.

Kolmas ottelu oli KaLe:n tuttuja tyttöjä vastaan ja oma peli pysyi hanskassa vaikkakaan ei vieläkään kovin kaunista katseltavaa. Voitto 2-0.

Päivän viimeinen vastus oli niinikään kovin tuttu SUPI Volley. Ei vieläkään kaunista tai tehokastakaan peliä kun ajoittain, mutta kivaa kentällä oli. Voitto 2-0 ja varmistimme lohkon kakkossijan. Näin saamme puolivälierään kotiedun jos vain kunnasta löytyy salitilaa.