lauantai 22. lokakuuta 2011

C AM runkosarjaa Ylöjärvellä

Aluemestaruussarjan viimeinen runkosarjan turnaus pelattiin Ylöjärvellä. Tytöt esiintyivät edukseen jälleen laajalla rintamalla, hiukan liikaa on pehmeyttä vielä otteissa ja kovuutta tekemiseen tarvitaan sekä kuria toteuttaa sovittua taktiikkaa. Onneksi näiden hankkimiseen on turnauksia vielä edessä ja runsaasti reenitunteja.

Ensimmäinen vastustaja, Ylöjärven Ryhdin nuorempi joukkue, antoi meille hyvän vastuksen ja hyvää harjoitusta puollustaktiikan toteuttamisessa peliympäristössä. Voitto LeKi:lle 2-0.


Toinen vastus, KaLe 97 joukkue, pelasi kuten odotettiin ja kenen pelityyliä varten harjoiteltiin, mutta edelleen oli LeKiläisten taktiikan toteuttaminen puollustuksessa puolitiessä. Hiukan enemmän ajatusta siihen kuinka reeneissä opittua siirretään pelikentälle. Hyvän joukkueen merkki on sekin, että osataan voittaa tarvittaessa rumallakin omalla pelillä ja jaksetaan uskoa omaan tekemiseen loppuun asti. Voitto 2-0.


Kolmas peräkkäinen ottelu käytiin KaLe:n 98 joukkuetta vastaan. Tässä vaiheessa kautta osattiin jo pitää ohjat käsissä läpi ottelun sekä hoitaa peli kotiin selkeästi ja terävyys säilyttäen 2-0.


Tauotkin osaamme nykyisin ottaa oikealla asenteella ja palata takaisin tositoimiin ajatuksen kanssa. Toki se ajatus hiukan vielä karkaili ajoittain ja liian usein ystäviämme Ryhtiläisiä vastaan, mutta hyvin saimme aina juonen päästä kiinni. Olemme parantaneet erien viimeistelyä hurjasti sitten Kolibri-turnauksen parin katastrofin jälkeen, oli tosin hyvä että ne kokemukset on nyt muistiin poltettuina ja osataan toimia toisin. Peli kulkee hyviä joukkueita vastaan jo mallikkaasti ja nyt vaan rohkeasti monipuolistamaan tekemistä kentällä.

Runkosarjan lohkovoitto tuli puhtaalla pelillä, ilman ainoatakaan erätappiota ja palkkioksi pääsemme pelaamaan kovempia otteluita muita lohko ykkösiä vastaan ja näin testaamaan muiden lohkojen tason parin viikon kuluttua. Siihen asti jatketaan harjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti