maanantai 3. lokakuuta 2011

Harjoitusturnaus Hakkarissa

Jo 'perinteisessä' kauteen valmistavassa harjoitusturnauksessa kohtasimme ystäviämme KoiKu:sta, Maskusta, Loimaalta ja Ylöjärveltä. Kausi alkaa viikon päästä ja on hyvä saada pelikokemusta vyön alle ennen tositoimiin ryhtymistä.

Joukkueessa on viimeiset pari viikkoa jyllännyt flunssa-aalto, kaikki tosin selviytyivät paikalla ja esiintyivät hienosti. Eri rooleja ja kokoonpanoja testailtiin taas päivän mittaan. Kaikki yhdistelmät toimivat sen verran hienosti, että selvisimme päivästä puhtain paperein. Ainoa harmillinen tapahtuma oli yhden pelaajan polven vääntyminen, toivomme kaikki että jalka on pelikunnossa ensi viikonloppuna.



Viimeisessä pelissä Ryhtiä vastaan johdimme kolmatta ja ratkaisevaa erää 14-10, eli samainen tilanne kuin viime viikonopun Kolibriturnauksessa muutamaan kertaan.. Valmentaja otti aikalisän tilanteessa 14-11 ja muistutti, että nyt olisi paikka hoitaa nuokin 'kummitukset' pois mielestä. Ja tytöt tekivät työtä käskettyä.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea omiin sarjapeleihin. Varmasti kohtaamme toisemme syksyn aikana, Ryhdin heti ensi viikonloppuna :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti