lauantai 8. lokakuuta 2011

C AM-turnaus Tampere

Kausi on nyt virallisesti avattu ja hyvällä track record:lla, neljä ottelua ja neljä 2-0 voittoa. C-tyttöjen ensimmäinen turnaus pelattiin Tampereella KaLe:n järjestämänä ja johan tätä tositoimiin ryhtymistä oli keritty taas odottaakkin.

Ensimmäinen ottelu oli Ylöjärven Ryhdin nuorempaa porukkaa vastaan ja hieman oli vielä otteissa alkukankeutta. Hyvää, kuten koko päivässä, oli se että kaikkia pystytään peluuttamaan ja monessa eri roolissa. Rohkeutta ja hiukkasen lisää tarkkuutta otteisiin vielä tarvitaan.

Toinen ottelu alkoi heti ensimmäisen perään isäntiä KaLe 97 joukkuetta vastaan. Verkon toisella puolella oli monta tuttua kasvoa ja hiukan taas ajoittain hallinta karkaili käsistä, mutta hienosti jaksettiin puristaa loppuun asti.

Päivän kolmas peräkkäinen koitos KaLe 98 -joukkuetta vastaan meni sekä taas uuden kokoonpanon tuoman sekavuuden ja terävimmän tekemisen puuttumisen puolesta hiukan liian tiukilla jossakin vaiheessa. Vastustajaa vastaan joka ei vielä pelaa torjuntapeliä pitäisi pystyä jo paljon terävämpään suoritukseen.

Eväs- ja tuomarointitauon jälkeen päivän viimeiseen peliin vastaan asteli Ylöjärven 97 joukkue. Peli eteni tasaväkisesti alussa kunnes pääsimme erän puolessa välissä karkuteille. Toinen erä sitten edettiinkin taseisemmin kunnes lopun puristimme tahdonvoimalla tiukemmin. Ajoittain peli näytti taas jo todella hyvältä, varsinkin torjuntapelin osalta. Loistavia, tiiviitä seiniä joilla saatiin sekä lukuisia torjuntapisteitä että ohjattua vastustajan hyökkäyspeliä. Puolustussijoittuminen oli liian usein hakoteillä torjunnan erinomaisesta sijoittumisesta huolimatta ja annoimme tällä osastolla liikaa turhia pisteitä vastustajalle. Tässä siis parantamisen aihetta seuraaville viikoille.

Kaiken kaikkiaan kelpo avaus kaudelle, tästä on hyvä lähteä eteenpäin. Ja uudet peliasut olivat kerrassaan upeat :o)